Pimp my pasta, lasagneversjonen

For ei stund tilbake kom det familiepakker av lasagne, både fra Toro og Knorr, i butikkene. Vi er en typisk familiepakkefamilie! Hvis vi skal ha middag av halvfabrikata, holder det sjelden med en vanlig pakke. Som skrevet tidligere, er halvfabrikata greit innimellom i en travel hverdag. De inneholder litt for mye salt og sukker til at vi spiser de hver dag. Som regel tar det ikke så mye lenger tid å lage middag fra bunnen heller, men det er ikke tema i dag ;-)

I dag står det lasagne på menyen. På familiepakken står det at man kan bruke 400-800 g kjøtt. Som regel bruker vi bare kjøtt, men forandring fryder og i dag brukte jeg et stort beger med cottage cheese. I tillegg blander jeg den med fersk basilikum og olivenolje.

Oppskrift:
1 familiepakke med lasagne
400 g karbonadedeig
1 stort beger cottage cheese (420g)
1 potte fersk basilikum
½- 1 dl olivenolje

Slik gjør du:
Stek karbonadedeig. Lag sausen som anvist, men minsk mengden melk med 1 dl og vann med 1 dl i forhold til det som står på pakken. Dette gjøres fordi olivenolje og cottage cheese gjør lasagnen bløtere. 
Kjør olivenolje og basilikum i blender. Dette blander du med cottage cheese.
Legg saus, plater og ost lagvis i form. Cottage cheese-blandingen legges på pastaplatene. Avslutt med revet ost og stek som anvist.






Nyt en pimpet lasagne! 


Kommentarer

Populære innlegg