Mer om meg

Jeg oppdaget løpingen i voksen alder. Selv om jeg har vært aktiv med trening siden tenårene, brakte løpingen en ny dimensjon inn i livet mitt. Det ga meg et kjærkomment pusterom i hverdagen og en mulighet til å pushe meg selv på en ny måte. Jeg blir aldri noen rask løper. Jeg elsker å løpe likevel. Det er ikke bare det å løpe fort som betyr noe. Veien mot et mål vil alltid være det viktigste.

Høsten 2013 ble jeg overtrent. Jeg har en tendens til å bli litt ivrig! Det var tungt, men lærerikt å være i en slik situasjon. Jeg var nødt til å starte litt på nytt igjen. Det tok et par år å fikse opp i dette. Kuren ble fokus på mer variert trening, noe som resulterte i mitt første triatlon i 2016. Sommeren 2017 fullførte jeg sprintdistansen under Triquart. Nå deler jeg meg mellom sykling og løping.

Mine perser er
10 km 51.07
Halvmataton 1.44.31
Maraton 3.52.09

Til sammen har jeg fullført 4 helmaraton, 16 halvmaraton, en 10 km, en 5 km, 3, sykkelritt, to sprintdistanse triatlon.

Jeg er utdannet bioingeniør, men har senere tatt en mastergrad i folkehelse med fokus på trening. Jeg har jobbet med ulike treningsprosjekter bl.a i samarbeid med NAV. Våren 18 tar jeg utdanningen Trening og kreft ved Norges Idrettshøgskole.

Jeg liker å tro på det umulige, men aller mest liker jeg å få andre til å tro de kan sette seg mål som virker umulige. Dette jobber jeg med til daglig på Aktiviteten Treningssenter på Røros. Jeg føler meg privilegert som får jobbe så tett med andre mennesker.


Kommentarer

Populære innlegg