Pimp my pasta!
I en travel hverdag må middagslaging
ofte gå raskt. Som regel velger man ferdigprodukter på slike dager, meg selv
inkludert. Pasta med tomatsaus er en favoritt i mange familier, og Dolmio er
for mange førstevalget. Men det går an å pimpe opp pastaretten uten å bruke noe
særlig ekstra tid, og samtidig øke næringsinnholdet i middagen betraktelig.
Jeg er veldig glad i
selleri. Jeg vet at det er mange som ikke liker hverken konsistens eller smaken
av denne grønnsaken, men den setter en fantastisk smak på middagen. Selleri er
rik på kostfiber, vitamin C og folat. Jeg brukte selleri, gulrot, løk og
ruccola til å pimpe gårsdagens pastamiddag. Ruccola er en salattype med markant
smak og høyt innhold av vitamin A og K, samt antioksidanter.
Middag til 4 (store) +
rester til kvelds
Dolmio Tomatsaus (økologisk)
500 g
700 g karbonadedeig
2 gulerøtter
2 stilker selleri
½ løk eller 2 små sjalottløk
En neve fersk basilikum
Ruccula
Parmesan, revet
Pasta etter ønske. Jeg bruker glutenfri pasta fra Barilla.
700 g karbonadedeig
2 gulerøtter
2 stilker selleri
½ løk eller 2 små sjalottløk
En neve fersk basilikum
Ruccula
Parmesan, revet
Pasta etter ønske. Jeg bruker glutenfri pasta fra Barilla.
Du starter med å surre finhakket selleri og løk i 1 ss olje og 1 ss margarin. Når det er blankt har du i karbonadedeigen og hakker den. Mens det steker river du gulerøttene. Ha i revet gulrot og Dolmio tomatsaus. La det småkoke mens du koker pasta. Tilsett en neve basilikum i tomatsausen. Ruccolaen vasker du og setter på bordet, slik at de som spiser kan bestemme mengde selv. Den må has på like før man spiser, så den holder seg crispy og god.
Når du skal spise vil det se
slik ut:
God og enkel middag!
Kommentarer
Legg inn en kommentar