Kjærlighet

På Valentines Day står kjærlighet i fokus. Skapt for handelsstanden, mener noen, men å stoppe opp i hverdagen å tenke over kjærlighet har vel ingen vondt av?

Kjærlighet kommer i mange former og fasonger. Kjærlighet til dine nærmeste, kjærlighet til venner, nestekjærlighet og kjærlighet til en jobb eller hobby er alle fasetter av kjærlighet.
Ofte må man ta seg på tak for å huske hvor mye kjærlighet man er omgitt av. Selv verdsetter jeg høyest de små øyeblikkene i hverdagen da man føler sterkt på å elske noen eller å bli elsket.



Andre ganger tenker jeg at vi må være rausere og gi mer av nestekjærligheten. Tiggerdebatten er et eksempel på at vi godt kan være romsligere her vi sitter på berget i all vår velstand.

Kjærligheten til en aktivitet kan være sterk og mektig. Noen elsker idretten sin og gir alt for den, selv om de er både tunge stunder og mye motgang. Gleden ved å lykkes oppleves som en kjærlighetsrus som ikke kan måle seg med så mye annet.

Uansett hvilken form for kjærlighet det er snakk om tror jeg vi må bli flinkere til å ta inn over oss følelsen. Tillat deg å stoppe opp og kjenne etter! Vær takknemlig eller la deg rive med!
Happy Valentines Day!


Kommentarer

Populære innlegg