Paprikasaus til fredagspizzaen
Forandring fryder! Du har
sikkert hørt om hvit pizza, men muligens ikke om oransje?
Pizza kan varieres i det
uendelige. Jeg er veldig glad i hvit pizza, men som variasjon laget jeg
pizzasaus av paprika sist vi hadde hjemmelaget pizza. Det er enkelt og godt! Du
lager sausen mens du venter på at pizzadeigen heves.
Nok til en langpannepizza:
2 røde paprika
½ dl olivenolje
salt og pepper
½ ts tørkede chiliflak (eller annen chili)
½ fedd hvitløk
2 røde paprika
½ dl olivenolje
salt og pepper
½ ts tørkede chiliflak (eller annen chili)
½ fedd hvitløk
Skjær paprika og hvitløk i
små biter. Ha det i en kasserolle sammen med olivenoljen. La det koke opp for
deretter å surre på lav varme i ca 15 min. Tilsett salt, pepper og chili like
før du tar av kjelen. Kjør blandingen i blender til den blir jevn og fin. Da
ser den slik ut:
På pizzaen kan du ha akkurat
hva du vil. Jeg synes den smaker godt med spekeskinke og mozzarella eller kokt skinke og rødløk!
God helg!
Kommentarer
Legg inn en kommentar